У Харківському зоопарку народився верблюд: чому співробітників це здивувало (ВІДЕО)

Народження верблюда стало особливою подією у зоопарку

У Харківському зоосаду у сім'ї самки Наташі та самця Сашка, які приїхали до зоопарку з Астрахані у 2011 році, з'явився верблюд. Однак ця подія стала несподіваною та незвичайною. Про це повідомили на офіційному сайті Харківського зоопарку.

За словами джерела, верблюд з'явився на світ вранці 21 січня, у День обіймів. Завідувач зоологічної частини Харківського зоопарку Олег Грищенко зазначив, що народження тварини у січні стало для всіх великим шоком, оскільки зазвичай у цьому зоосаду верблюжата народжуються, починаючи з ранньої весни та закінчуючи серединою травня. Тому народження вихованця у січні – справжній шок для персоналу.

Також Грищенко наголосив, що під час реконструкції зоопарку верблюдів з'єднували, переводили з місця на місце і, можливо, саме тому стався збій у розмноженні тварин. Або це пов'язано з фізіологією самої самки. Попри це верблюд народився здоровим і зараз з ним все гаразд. Низькі температури тварина також сприймає абсолютно нормально.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківському зоопарку продовжили акцію із безплатним входом. Таким чином, відвідувати зоопарк безплатно харків'яни матимуть змогу до кінця лютого поточного року. Проте відвідування зоосаду можливе лише за наявності ковід-документів.

Також видання повідомляло про те, що співробітники Харківського зоопарку зняли зимову розвагу японського макака. Щоб вихованець не сумував, персонал розважає його, залишаючи під снігом улюблені ласощі макака, а той намагається їх відшукати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися