Скільки класів пішли на "дистанційку" у Харкові

Нині загалом на коронавірус хворіє 830 учнів у Харкові

Нині у Харкові дистанційно навчаються учні майже 700 класів. Про це повідомляє видання "РЕДПОСТ", посилаючись на інформацію директора Департаменту освіти Ольги Деменко.

Так, за словами джерела, станом на 1 лютого 2022 року на дистанційному навчанні перебуває 690 класів середніх шкіл міста. Як зазначає Ольга Деменко, школярі навчаються за змішаним форматом навчання. У класах, де були випадки зараження коронавірусом, дітей відправляють на карантин.

Змішану форму навчання у Харкові було запроваджено за рекомендацією Міністерства охорони здоров'я. Це дає можливість не переводити усі навчальні заклади на дистанційне навчання.

Також Деменко наголосила, що зараз загалом на коронавірус хворіє 830 дітей. У зв'язку з цим 690 класів зараз навчаються дистанційно. Відвідуваність шкіл у Харкові становить 81%. А у дитячих садках містом зараз хворіє 50 дітей.

Що стосується персоналу та вчителів харківських навчальних закладів, то на сьогодні на ковід хворіє 1% із них, тобто 240 осіб.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що за останню добу на Харківщині значно погіршилася ситуація з коронавірусом. В області зареєструвало майже 2000 тисяч нових випадків зараження. Це майже на 600 більше, ніж на день раніше. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що у Харкові нещодавно відбулося засідання регіональної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області, де було ухвалено рішення про те, щоб не переводити школярів на "дистанційку".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися