Харків'ян кличуть подивитися, як у зоопарку годують тигра та червоновухих черепах

Показові годування проходитимуть кожні вихідні

У Харківському зоопарку повідомили про нововведення - показові годівлі тварин. Ці заходи є чудовою можливістю для харків'ян дізнатися більше про пухнастих мешканців зоопарку. Про це повідомили у пресслужбі зоосаду.

Так, починаючи у суботу, 5 лютого, у Харківському зоопарку вперше відбудеться показове годування. Цього разу відвідувачам покажуть, як годують тигра. Кіпер, який доглядає вихованців, розповідатиме про те, чим харчується тварина і покаже, як щодня проходить процес її годування.

"Виходить незвичайна лекція, яка обов'язково запам'ятається, адже показові годівлі – це дуже видовищно та цікаво. Переконайтеся самі!", - зазначають у пресслужбі зоопарку.

Показове годування тигра розпочнеться о 14:00 5 лютого. Наступного дня об 11:00 відвідувачам зоопарку покажуть, як годують червоних черепах. Такі заходи відтепер відбуватимуться кожних вихідних. У пресслужбі зазначили, що інформація про годівлю та розклад з'являтиметься на офіційному сайті зоопарку.

Нагадаємо, що вхід до Харківського зоопарку до початку весни буде безкоштовним. Наприкінці січня співробітники зоосаду повідомили, що акцію із безкоштовним входом було вирішено продовжити до 1 березня 2022 року.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у День бабака у Харківському зоопарку не стали будити гризуна. Співробітники зоосаду розповіли, чому не слід цього робити. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у харківському зоопарку народився верблюд. Проте народження нового вихованця буквально шокувало співробітників зоопарку. Вони дали пояснення такої реакції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися