В одному з дворів Харкова з'явилася пальма з кокосами (ФОТО)

Пальма може стати новою фотозоною для харків'ян

У Харкові у районі ХТЗ з'явився незвичайний ліхтар, зроблений у вигляді пальми з кокосами. Фотографії цього ліхтаря на своїй сторінці у Facebook опублікував харківський фотограф Василь Голосний, пише видання KharkivToday.

picture

Фото: facebook.com/golosnoy.vv

Неоновий ліхтар тепер прикрашає один із дворів у районі ХТЗ. Пальму, що світиться, встановили на майданчику біля лавок. Поруч із нею розташований фонтан із підсвічуванням із прозорого пластику. Особливістю цієї інсталяції є те, що вона переливається різними кольорами.

picture

Фото: facebook.com/golosnoy.vv

Зазначається, ліхтар встановлено на подвір'ї на Олександрівському проспекті, 138/21 (кутовий будинок проспектів Олександрівського та Архітектора Альошина, за перукарнею).

picture

Фото: facebook.com/golosnoy.vv

Ця локація тепер зможе стати однією із багатьох фотозон у Харкові. Пальма, що переливається, стане відмінним фоном для фотографій.

picture
Фото: facebook.com/golosnoy.vv

Читайте також:

• Напередодні Нового року у Мережі публікували відео прикрашеного до свята Харкова. З настанням вечора місто перетворювалося на справжню казку, а чи не кожна вулиця – на фотозону з барвистим новорічним фоном.

• З початку 2022 року було оновлено голосування за найкраще місто України. На сьогодні Харків входить до трійки лідерів. Голосувати за своє улюблене місто може абсолютно кожен охочий. Зазначимо, що перед завершенням голосування у 2021 році Харків залишився на другому місці.

У Мережі показали, як виглядає Харків із висоти пташиного польоту. Глядач ніби занурюється у політ разом із відео, щоб розглянути найдрібніші деталі Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися