На Харківщині відновили затребуваний автобусний маршрут

Автобус курсуватиме двічі на тиждень

З смт Санхівщина автобуси знову будуть курсувати до Харкова. Про це повідомляє видання "Слобідський край", посилаючись на інформацію автоперевізника Сергія Ганночки.

Вже з наступної суботи, 19 лютого, автобус знову розпочне роботу за маршрутом Сахновщина-Харків АС 1 (Проспект Гагаріна, 22, Харків) через Олійники.

Зазначається, що автобус возитиме людей два дні на тиждень - у суботу та в понеділок. З автостанції Харкова автобус вирушає о 8 годині 50 хвилин, а з автостанції Сахновщина о 4 годині 40 хвилин.

За словами Сергія Ганночки, протягом кількох місяців автобус не курсував маршрутом. Причиною цього став поганий стан дороги зі смт до міста, а також пандемія, через яку кількість пасажирів значно зменшилася.

Жителі смт звернулися до автоперевізника із проханням повернути маршрутне сполучення. Наразі це стало можливим, оскільки дорожнє покриття розрівняли. Це дозволяє знову випускати автобус на маршрут.

Читайте також:

• У Харкові з 10 лютого муніципальні автобуси "Карсан" вийдуть на новий маршрут, який раніше був покинутий перевізником. У харківській мерії повідомили, що поки що на маршрут випустили два автобуси.

Ryanair зупинив продаж квитків на всі рейси з Харкова. На сайті авіакомпанії зараз немає можливості придбати квитки з Харкова до будь-якого міста. Зазначимо, що раніше Ryanair планував залишити шість міжнародних маршрутів з Харкова.

• У Харкові найближчим часом може подорожчати таксі. Перевізники обурюються через занадто низькі, на їхню думку, тарифи і навіть збираються виходити на страйк. Докладніше читайте в нашому матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися