Автобуси Karsan вийдуть на ще один маршрут у Харкові

Муніципальний транспорт на новий маршрут виведуть цього тижня

З 10 лютого у Харкові з'явиться новий муніципальний маршрут №70. Про це повідомляється у прес-службі Харківської міської ради, посилаючись на слова директора КП "Тролейбусне депо №2" Дмитра Липового.

За словами Липового, вже з четверга на маршруті під номером 70 із мікрорайону "Горизонт" на Роганський житловий масив курсуватимуть турецькі автобуси Karsan. На лінії працюватиме два нові автобуси.

Раніше цей маршрут обслуговував приватний перевізник, а якийсь час тому відмовився від нього. Жителі мікрорайону "Горизонт" неодноразово просили запровадити муніципальний маршрут, щоб їм було зручно добиратися до поліклініки. Тому, як зазначають Липовий, було вирішено відновити маршрут та вивести на нього нові автобуси "Карсан".

Нагадаємо, що міська влада Харкова планує відновлювати покинуті приватними перевізниками маршрути. Для цього було закуплено 150 турецьких автобусів Karsan. Також надалі планується замінити весь громадський транспорт на муніципальний.

На сьогодні на 30 міських маршрутах працюють 116 муніципальних автобусів. Інші перебувають у резерві та за необхідності будуть виведені на потрібний маршрут.

Читайте також:

З 3 лютого 2022 року на маршрут №279 було виведено чотири нові автобуси "Карсан". Раніше цей маршрут був занедбаний приватним перевізникам. Проте міська влада вирішила відновити його.

• З січня автобуси "Карсан" обслуговують маршрут №67 у Харкові. Вартість проїзду складає 9 гривень. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• Також автобусний маршрут №241е (пл. Конституції – вул. Шишковська) із січня обслуговують муніципальні автобуси "Карсан".



Наталья

22 лютого 2022, 10:19

С 3 февраля 2022 года на маршрут №279 было выведено четыре новых автобуса "Карсан". А если перейти по ссылке в статье, то речь идет о 249 маршруте, а 279 маршрут так и не восстановили, а было бы очень хорошо.

Житель мкрн "Горизонт"

14 лютого 2022, 00:29

Скажите, пожалуйста, где в первоисточнике вы нашли - "Ранее данный маршрут обслуживал частный перевозчик, а некоторое время назад отказался от него."? Вы не можете без ошибки скопировать текст?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися