Двійнятам, чиї батьки загинули в ДТП на Окружній, призначили опікуна

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні виконавчого комітету Харківської міськради

Опікуном двох трирічних дітей, які втратили своїх батьків у страшній аварії, що трапилася у січні 2022 року на Окружній, стала їхня тітка Олена Арутюнян. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Рішення про призначення опікунам двійнятам було прийнято під час засідання виконкому Харківської мерії. За словами Світлани Горбунової-Рубан, рідна сестра загиблої матері дітей подавала документи на оформлення опікунства. Жінка є вихователем дитячого садка та виховує власного 10-річного сина.

Мер міста Ігор Терехов передав Альоні Арутюнян матеріальну допомогу і подякував жінку за те, що вона ухвалила відповідальне рішення щодо оформлення опікунства. Також градоначальник пообіцяв надавати сім'ї всебічну підтримку.

"Вважаю, що всі ми, харків'яни, маємо вас підтримати. Разом ми впораємося з усіма труднощами", - наголосив мер Терехов.

Нагадаємо:

12 січня на Окружній сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. Легковик вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з машиною таксі, якою була сім'я з двома трирічними дітьми. Внаслідок аварії загинув водій легковика, а також подружжя, яке знаходилося в машині таксі. Вижити в цій жахливій ДТП вдалося лише малюкам.

Постраждалих дітей госпіталізували. Медики розповіли, що у хлопчика було діагностовано ЧМТ, перелом основи черепа, перелом стегна та, разом з тим, йому видалили селезінку. Дівчинка внаслідок аварії отримала перелом двох стегон. Деякий час дитина була на ліжковому витягу.

До лютого стан малюків почав покращуватися. Незабаром хлопчика переведуть до палати його сестри. Постраждала дівчинка вже скоро зможе вставати з ліжка.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися