Куди сходити на вихідних: харків'ян кличуть розважатися в Центральний парк

Харків'ян запрошують весело провести суботу

Цими вихідними у Центральному парку культури та відпочинку імені Горького пройдуть різноманітні заходи. У суботу буде свято вихідного дня, а у неділю у парку святкуватимуть День святого Валентина. Містян запрошують приєднатися до святкувань. Про це повідомляється на офіційному сайті Центрального парку.

У пресслужбі парку зазначають, що у суботу, 12 лютого, розважальні заходи у парку розпочнуться о 13:00 та триватимуть до 21:00. Проводитимуться вони на трьох локаціях: на головній сцені, у ретро парку, а також у розважальному центрі.

Оскільки половина заходів для наймолодших гостей парк можна відвідати разом з дітьми. Для їхніх батьків також буде організовано цікаву та веселу програму з танцями.

picture

Нагадаємо, що 13 лютого у парку Горького харків'ян запрошують святкувати День святого Валентина. Цього дня будуть проводитись музичні батли для дітей, церемонії поєднання сердець, для закоханих будуть організовані спеціальні конкурси, а також багато іншого.

Читайте також:

Харків'ян запрошують на цікаву виставку. На ній свої роботи представить Землянська Тетяна. Вхід на виставку безкоштовний. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові планують провести реконструкцію скверу. Вже до 2024 року в ньому може з'явитися новий пам'ятник та нові локації. Крім того, буде проведено реконструкцію меморіалу воїнам-інтернаціоналістам.

• Жителям Харкова пропонують привітати з Днем святого Валентина бездомних тварин, які мешкають у притулках. Подарувати бездомним котам та собакам частинку свого кохання може кожен, вік учасників акції не має значення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися