На Харківщині запустили зручний автобус

У Сахновщину запустили автобус із Харкова

У Харківській області з 19 лютого відновлять автобусний рух за маршрутом Сахновщина-Харків. Про це написав "Слобідський край".

Зазначається, що автобус курсуватиме по понеділках і суботах. З харківської автостанції на пр. Гагаріна автомобіль вирушатиме о 08:50, а з Сахновщини – о 04:40. Цей маршрут не працював останні кілька місяців через слабкий пасажиропотік.

Читайте також:

• У Харкові 10 лютого 2022 року на один із раніше закинутих перевізником маршрутів випустять муніципальні турецькі автобуси "Карсан". Поки що за маршрутом курсуватимуть два автобуси. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

З 3 лютого у Харкові з центру міста на Салтівку харків'ян почав возити муніципальний автобус №249. Цей маршрут також раніше залишив перевізник, вважаючи його нерентабельним. Міська влада вирішила його відновити. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• В одному з харківських дворів городяни помітили незвичайну снігову фігуру, виконану у формі автомобіля. Для більшої реалістичності автори "сніговика" зробили фари, кермо, колеса та навіть шибки. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися