Харковом курсуватиме «Екобус» : розклад та маршрут

Мікроавтобус «Екобус» збирає батареї та інші небезпечні відходи

З наступного тижня у Харкові відновлює свою роботу "Екобус". Він знову збиратиме батарейки та інші небезпечні відходи по місту. Про це повідомили у пресслужбі Харківської мерії.

Так, з вівторка, 22 лютого, "Екобус" починає курсувати містом. Варто зазначити, що для нього було складено оновлений маршрут, до якого увійшло більше локацій, щоб харків'янам було зручніше діставатися "Екобуса".

Нагадаємо, що "Екобус" - це мобільний пункт прийому небезпечних відходів та обслуговування стаціонарних контейнерів. Раніше в рамках проєкту "Нам не до лампочки!" було здійснено закупівлю "Екобуса", а також десяти контейнерів для облаштування стаціонарних пунктів збору від населення люмінесцентних ламп, ртутних термометрів, батарейок.

На сторінці організації у Facebook наголошується, що час зупинки біля контейнерів дещо зменшився, проте вже зараз проводиться робота над збільшенням їхньої кількості.

picture

Читайте також:

Екологічна катастрофа у харківській річці: у воді вмирає все живе. Як виявилося, у річковій воді підвищено вміст амонію, що призвело до смерті десятка качок. Екоактивіст Артем Приходько розповів, що загибель качок пов'язана з отруєнням води фекаліями, які зливають у річку.

У харківському екопарку народилося дивовижне маля, якого прозвали Воллі. Звірятко живе у теплому вольєрі разом з батьками Вайтом та Тайєю. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові незаконно зрубали сотні дерев. За незаконне вирубування лісу лісгосп оштрафували більш ніж на мільйон. Позов від прокуратури задовольнив господарський суд Харківської області. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися