Власники «Карти харків'янина» отримуватимуть ще одну знижку

До проекту приєднався ще один партнер

Соціальний проєкт "Карта харків'янина" поповнився ще одним партнером. Цього разу до "X-card" приєдналася служба таксі. Про це повідомляє пресслужба проєкту.

Так, за інформацією джерела, новим партнером став сервіс OnTaxi. Власникам "Карти харків'янина" надаватимуть промокоди номіналом у 100 гривень на свій рахунок, які можна використовувати як знижку на поїздку у таксі.

Зазначається, що щотижня проводитимуться розіграші серед власників карт. Вибиратимуть одразу 12 переможців. Кожен із них отримає промокоди на 100 гривень.

Для довідки: "Карта харків'янина" або "X-card" - це унікальний соціальний проєкт міста. Власники цієї картки можуть отримувати різні приємні знижки у магазинах, кінотеатрах, боулінгу, транспорті тощо.

Зазначимо, що віднедавна власники "X-card" почали отримувати знижки на комунальні послуги, оскільки у проєкту з'явився новий партнер – комунальне підприємство "Харківські теплові мережі".

Читайте також:

• У Мережі було опубліковано повний список партнерів проєкту "Карта харків'янина", а також знижки та бонуси, які надає кожен із них користувачам "картки". Ознайомитись з ним можна тут.

• На початку лютого 2022 року до проєкту приєдналося одразу кілька партнерів: сервісні центри, телевізійні оператори, магазини техніки, оператори мобільного зв'язку. Кожен із них надає свою знижку. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

• Харків'янам відповіли на питання, що цікавить багатьох, про те, яким видам "Картки харків'янина" надані пільги на проїзд у міському транспорті. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/kartka_kh
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися