На Харківщині помер ветеран Другої світової війни (ФОТО)

Серце ветерана перестало битися на 96-му році життя

У селі Кам'яна Яруга, що у Чугуївському районі Харківської області, помер ветеран Другої світової війни Єлізєв Іван Васильович. Про це повідомляється у пресслужбі Чугуївської міської ради.

Так, за словами джерела, Єлізєв Іван Васильович був останнім учасником бойових дій у селі Кам'яна Яруга. Його серце перестало битися на 96-му році життя. Сумну звістку односельцям повідомила староста села Ольга Михайлова.

"15 лютого помер Єлізєв Іван Васильович, чудова, світла, енергійна людина. Щирі співчуття рідним та близьким, для яких він був надійною опорою у житті", – написала Ольга Михайлова на своїй сторінці у Facebook.

У пресслужбі зазначили, що похорон ветерана відбувся 16 лютого.

picture

Читайте також:

У лютому на Харківщині помер 100-річний ветеран Другої світової війни. Під час Другої світової війни чоловік брав участь у танковій битві на Курській дузі, дійшов від Харкова до Берліна. Ветеран був нагороджений орденами Червоної Зірки та Слави III ступеня за героїзм, мужність та бойові заслуги. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині помер відомий ветеран Другої світової війни. Відомо, що з березня 1950 року чоловік був працівником у транспортній галузі, сільгоспвиробництві, відзначався активною життєвою позицією.

2021 року в Чугуєві померла 100-річна жінка-ветеран. За довгі чотири роки війни їй довелося побачити багато горя та страждань – вона самовіддано рятувала та лікувала поранених. після війни вона продовжувала працювати медиком. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: http://chuguev-rada.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися