У роботі громадського транспорту у Харкові відбулися зміни

Харків'ян попереджають про зміну маршруту трамваю №27

Сьогодні трамвай №27 (Салтівська - м/н Новожанове) тимчасово змінить напрямок руху. Про це повідомляє видання Depo.Харків, посилаючись на інформацію Департаменту інфраструктури Харківської міськради.

За словами джерела, з 10:00 до 18:00 на вул. Гольдбергівській у районі перехрестя з вул. Греківській у Харкові обмежать рух транспорту. Причиною є проведення відновлювальних робіт на водопровідній магістралі. У цей час пропуск транспортних засобів буде організовано по вільній від виконання робіт смузі.

Зазначається, що рух трамваїв №27 буде заборонено до розворотного кола "Новожанове" за площею Захисників України, вул. Молочна, вул. Гольдбергівській на ділянці від вул. Плеханівська пров. Рибасовського.

Таким чином, маршрут трамвая №27 сьогодні буде наступним: РК "Салтівське" – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – пр. Московський – площа Конституції – площа Павловська – вул. Університетська – вул. Греківська – пров. Рибасівський – вул. Гольдбергівська – вул. Москалевська – РК "Новожанове".

Читайте також:

У лютому 2022 року з Харкова було скасовано один авіарейс. Відновлення кількох рейсів з Харкова було перенесено на квітень та на вересень цього року. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові змінили маршрут одного з комунальних автобусів, який недавно став курсувати. Ознайомитися з маршрутом та розклад можна тут.

• У приміському автобусі Харкова зміняться ціни на проїзд. Тарифи підвищують через подорожчання палива. Варто зазначити, що вартість проїзду у транспорті зросте одразу на дві гривні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися