У Харкові зміниться маршрут одного з автобусів: подробиці

Зміни почали діяти з 17 лютого

Харківський муніципальний автобус №70, що курсує з мікрорайону "Горизонт" на Роганський житловий масив, від сьогодні трохи змінив маршрут. Про це повідомляє видання KHARKIV Today.

За інформацією диспетчерської служби "15-62", яка посилається на інформацію Департаменту інфраструктури Харківської міської ради, до маршруту комунального автобуса додали заїзд на термінал "станція метро "Індустріальна".

Зміни почали діяти із сьогодні, 17 лютого. Зазначається, що зміни відбулися також у розкладі руху.

picture

picture

picture


Нагадаємо, що з 10 лютого у Харкові відновили автобусний маршрут №70. Раніше він був зайнятий приватним перевізником, який деякий час тому відмовився від цього маршруту. Міська влада з огляду на численні прохання городян вирішила дати друге життя цьому маршруту і випустила на нього кілька турецьких автобусів "Карсан". Поки що на лінії працює два муніципальні автобуси. У разі, якщо буде потреба у запуску додаткових, їх буде виведено на маршрут.

Читайте також:

У Харківській області у лютому піднімуть ціни на проїзд у приміській маршрутці. Головною причиною зміни тарифу на проїзд стали найвищі ціни на паливо. Директор фірми розповів, що ціни потрібно було підіймати ще до Нового року.

На Харківщині відновили популярний автобусний маршрут. Автобус курсуватиме двічі на тиждень. До цього автобус кілька місяців не виїжджав на маршрут.

З 18 січня муніципальні автобуси "Карсан" вийшли на новий маршрут до Харкова. Його також раніше закинув приватний перевізник.Подробиці читайте ц нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися