Харків'янам пропонують подивитися, як у зоопарку годують зелених мавп

Вхід на показові годування безкоштовний

19 лютого харків'ян знову запрошують на показові годування. Цього разу годуватимуть зелених мавп. Про це повідомляється у пресслужбі Харківського зоопарку.

Вже протягом кількох тижнів у Харківському зоопарку відбуваються показові годівлі тварин у вихідні. Відвідувачам показують, як і чим годують різних вихованців зоосаду. Так, наприклад, минулими вихідними городяни могли подивитися, як годують бегемотиху Степаниду і левів, а перед тим, як годують тигра.

У суботу, 19 лютого, мешканців міста запрошують подивитися, як у зоопарку щодня відбувається процес годування зелених мавп. Кіпер покаже, чим харчується тварина та розповість про особливості раціону вихованця.

Показове харчування розпочнеться об 11:00 19 лютого. На всіх гостей чекатимуть біля вольєра в експозиції "Гондвану".

picture

Читайте також:

У Харківському зоопарку до 1 березня 2022 року продовжено акцію "Безкоштовний вхід". Таким чином, відвідувачі зможуть відвідувати зоосад до весни абсолютно безкоштовно. При цьому варто відзначити, що кожен відвідувач (за винятком дітей) повинен мати при собі необхідні ковід-документи.

Співробітники Харківського зоопарку показали, як розважається улюблениця багатьох відвідувачів бегемотиха Степаніда. Як виявилося, її улюблені розваги – це водні процедури. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У День бабака в Харківському зоопарку вирішили не будити гризуна. Співробітники з трьох дотримуються принципу найменшого втручання в природні прояви життя тварин. А висновок бабака із глибокої сплячки – це стрес для його організму.



Джерело: https://t.me/mykharkov_info
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися