У Харківському зоопарку показали найбільших птахів на Землі (ВІДЕО)

Співробітники зоосаду показали прогулянку дивовижних птахів та розповіли цікаві факти про них

Одним із вихованців Харківського зоопарку є найбільші сучасні птахи на планеті - африканські страуси. На офіційному YouTube-каналі зоосаду показали зимову прогулянку цих птахів.

Африканські страуси живуть у дикій природі, є мешканцями саван та напівпустель, а також деяких екваторіальних лісів. Як відзначають співробітники зоопарку, страуси відмінно адаптувалися до нового клімату і без стресу переносять морози.

Коли земля покривається білим снігом, африканські страуси із задоволенням виходять на прогулянку своїми вуличними вольєрами. Самі прогулянки у птахів досить активні та тривають довго. Після цього страуси люблять повернутися у свій вольєр, де на них вже чекають улюблені ласощі.

Для довідки: Африканський страус - це найбільший із сучасних птахів. Зростання страуса може досягати 2,7 метра, а вага – 175 кілограмів. Коли страус відчуває небезпеку, він може розвивати швидкість до 60-70 км/год і робити чотириметрові кроки.

Читайте також:

• Вхід до Харківського зоопарку залишається безкоштовним для всіх бажаючих до настання весни. Проте всі дорослі повинні мати при собі або негативний ПЛР-тест або COVID-сертифікат. Необхідні ковід-документи перевіряють на вході.

У Харківському зоопарку показали водні розваги бегемотихи Степаніди. Вихованець дуже любить водні процедури та із задоволенням грає в басейні. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У січні у Харківському зоопарку народився верблюд. Однак поява на світ вихованця здивувала персонал зоосаду. Один зі співробітників зоопарку пояснив таку реакцію. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися