"Харкову не загрожує опинитися в епіцентрі військових дій", – Ігор Терехов про можливе вторгнення РФ

Терехов просить харків'ян зберігати спокій і не піддаватися паніці

Мер Ігор Терехов вкотре запевнив, що Харкову не загрожує опинитися в епіцентрі воєнних дій. Про це міський голова повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

Градоначальник у своєму зверненні зазначив, що серед населення намагаються сіяти паніку й істерію, а також робити все, щоб люди почали нервувати та робити помилки.

"Другий день у душі біль і образа за Донецьк і Луганськ. За всю Україну. Знаю, що багато хто з вас відчуває тривогу. Це і є головна мета — посіяти серед нас паніку й істерику. Змусити нас нервувати та робити помилки. Впевнений, що такого подарунку харків'яни не зроблять", - написав Ігор Терехов.

Крім того, міський голова запевнив городян, що "всі спроби розхитати ситуацію у Харкові будуть припинятися! Для цього є воля та всі необхідні важелі".

Головним завданням на сьогодні, на думку мера, є спокій, який повинен зберігати кожен.

"Зараз наше з вами головне завдання – зберігати спокій. Об'єднатися. Розвивати Харків. Тому зберігаємо спокій, дивимося з упевненістю у завтрашній день. Ми – разом, ми – харків'яни!" – підсумував Терехов.

Читайте також:

Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував можливе вторгнення Росії. Також він зазначив, що його приємно вражає те, що харків'яни зберігають спокій і зовсім не панікують.

• У Харкові планували чотири теракти. Співробітники СБУ перехопили телефонну розмову, де обговорювалися деталі теракту. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Ексміністр внутрішніх справ України Арсен Аваков висловився про можливе вторгнення РФ. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті. 



Джерело: https://t.me/ihor_terekhov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися