Ситуація із СOVID-19 у Харківській області погіршується: статистика на 23 лютого

Статистика коронавірусу в Харківській області 23 лютого

У Харківській області знову зросла захворюваність на коронавірус. За останню добу ковід виявили у 676 людей. Це майже на 200 більше ніж на добу раніше. Про це повідомляє пресслужба ХОДА.

Із загальної кількості хворих, 421 особа – мешканці Харківського району. А 361 з них – жителі Харкова.

З інших районів області найбільше хворих в Ізюмському районі області – 87 випадків. Далі йде Красноградський район – 79 випадків. У Лозівському районі захворіло 66 осіб, у Богодуховському – 44 особи. Ще 38 хворих із Куп'янського району. У Чугуївському підтверджено 32 нові випадки.

У пресслужбі ХОДА зазначають, що за останню добу одужали 2084 хворих. Водночас коронавірусна інфекція забрала життя 11 людей.

Усього в області зареєстровано 304 877 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, їх 258 759 хворих одужали, 6843 – померли.

Читайте також: 

 На Харківщині медики продовжують вакцинувати населення. Скільки бустерних доз зробили у Харкові на кінець лютого. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• "Дуже скоро ми побачимо напівпорожні садки, потім школи, потім – університети", – відомий лікар прокоментував демографічну катастрофу в Україні.

 Андрій Волянський проаналізував ситуацію з коронавірусом у Великій Британії, де третю дозу отримали 55% від всього населення. При цьому 90% британців віком від 70 років вже вакциновані бустерною дозою.

• У Харкові та області закрилися деякі пункти вакцинації. Максим Хаустов розповів, чому було ухвалено рішення закрити пункти вакцинації та де саме їх більше немає на території міста та області. Також адреси всіх пунктів вакцинації, де зараз можна зробити щеплення, можна переглянути тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися