Де в Харкові можна вакцинуватися: адреси

Повний список адрес пунктів масової вакцинації в Харкові та Харківській області

З початку вакцинальної кампанії у Харкові та області вже закрилися чи переїхали на інші адреси деякі пункти масової вакцинації. У пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації розповіли, де зараз можна зробити щеплення.

На сьогодні у Харкові працює 17 пунктів вакцинації у різних районах міста. На Харківщині вакцинуватися можна у 35 пунктах масової вакцинації.

Варто зазначити, що у Харкові практично у всіх пунктах є три вакцини: Pfizer, AstraZeneca і CoronaVac. Однак у центрах масової вакцинації на вулиці Трінклера, 6 та Полтавський шлях, 56 відсутня вакцина AstraZeneca.

Також нагадаємо, що зараз у Харкові відсутня вакцина CoronaVac. На сьогодні зробити нею перше щеплення у харків'ян немає можливості. CoronaVac можна зробити лише як другу вакцинацію. Вже незабаром пункти вакцинації знову поповняться цією популярною серед харків'ян вакциною.

Список адрес пунктів масової вакцинації у Харкові та Харківській області:
picture

Читайте також:

Статистика коронавірусу на 31 січня. За останню добу в області зареєстровано понад 1300 нових випадків захворювання. Це майже на 400 менше, ніж днем раніше.

• Відомий лікар Євген Комаровський розповів на своєму каналі, як найкраще потрібно лікувати кашель та які ліки є неефективними при боротьбі з болем у горлі. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• У Харківській області школярів продовжують відправляти на дистанційне навчання через погіршення епідеміологічної ситуації. Так, учні навчатимуться дистанційно протягом двох тижнів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися