Війна з Росією: У Харкові платні послуги стають безкоштовними

У Харкові міський транспорт став безкоштовним

У Харкові сьогодні, 24 лютого, міський транспорт працюватиме безплатно. Про це розповів мер міста Ігор Терехов у себе у Telegram.

"Шановні харків'яни! Ситуація в місті така, що ухвалено рішення про те, що громадський транспорт працює безплатно. Об'єкти інфраструктури працюють у плановому режимі", - написав Терехов.

Нагадаємо, у Харкові з 4 години ночі чути вибухи, звуки пострілів та іноді літаків. Жителі Харківщини масово залишаються без опалення, води, світла та інтернету. Люди намагаються зняти гроші у банкоматах, набрати воду та виїхати з міста, а деякі намагаються сховатись у метро. Заправки у регіоні забиті автомобілями.

Вже стало відомо про бомбардування одразу кількох українських військових аеродромів. Зазначається, що українські ППО працюють проти російських безпілотників.

Президент України Володимир Зеленський вже запровадив воєнний стан та заявив про вторгнення російських військ. За його словами, все перебуває під контролем. У МВС звернулися до мешканців і попросили сидіти по домівках, але тримати при собі "рятівну валізу".

Читайте також:

• Харків'янам розповіли, що зміниться після запровадження надзвичайного стану. Також з 23 лютого в Харківській області запровадили режимні обмеження.

• Голова Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив на брифінгу з Блінкеном, чи планує українська влада евакуацію Харкова.

• У Службі безпеки України розповіли про ситуацію на кордоні Харківської області з РФ. За словами начальника управління СБУ у Харківській області, 30% військової техніки тактичної групи РФ є несправною. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/ihor_terekhov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися