Другий день війни: у Харкові продовжують масово скуповувати продукти у супермаркетах (ФОТО)

Біля магазинів вишиковуються величезні черги

У Харкові городяни продовжують скуповувати продукти у супермаркетах. Про це повідомляють місцеві жителі у соціальних мережах.

Сьогодні вранці, 25 лютого, біля магазину АТБ у 522-му мікрорайоні знову було помічено величезну чергу покупців. Супермаркет був переповнений, і люди вишиковувалися в чергу під магазином.

Джерело також повідомляє про те, що магазин "Караван", що розташований навпаки, сьогодні з якихось причин закрито.

picture

Нагадаємо, що з 23 лютого в Україні запровадили надзвичайний стан. Вранці мер Харкова звернувся до мешканців міста та закликав усіх не залишати свої будинки без особливої потреби. У місті сьогодні не працюватимуть дитячі садки, школи, а також інші заклади. Міський голова просить усіх зберігати спокій. Про ситуацію у місті він доповідатиме регулярно.

Читайте також:

• Вночі 24 лютого жителі Харкова та області почали чути звуки літаків, пострілів та вибухів, що пролітають. На ранок у багатьох пропало світло, вода та опалення. Крім того, у цей день люди почали масово скуповувати продукти в магазинах, а черги на заправки були просто кілометровими.

• Вранці в перший день війни в Україні харків'яни почали скуповувати необхідні на перший час продукти, а також воду у великій кількості. Черги вишиковувалися на вулицях. Така сама ситуація була у банкоматів.

Робота Харківського метрополітену було тимчасово зупинено. Підземку та поїзди стали використовувати як укриття для городян. Про те, коли метро відновить роботу, буде повідомлено додатково.

• 25 лютого У Харківській мерії розповіли, як працюватиме громадський транспорт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися