Війна в Україні: скільки зараз коштують продукти у харківському магазині

Що відбувається у харківських супермаркетах станом на 1 березня

З першого дня війни в Україні харківські супермаркети були переповнені покупцями. Люди буквально змітали продукти, воду та інші необхідні товари із полиць. Як повідомляє видання "Об'єктив", ціни на сьогодні у супермаркетах стали дорожчати.

За словами джерела, у Роганському житловому масиві в одному з магазинів повністю закінчилися запаси сигарет, тушкованки, а також макаронні вироби. Хліб, воду та сигарети періодично завозять у магазин, одна ці товари одразу розкуповують. Подібна ситуація з молочними продуктами та яйцями. Алкоголь, до речі, зараз у магазинах зовсім не продають.

Ціни на продукти:

"Моршинська" 0,5 л – 12,20 грн;

Розморожена яловича мова - 199 грн/кг. (іншого м'яса в магазині не виявилося);

Батон – 27 гривень;

СИР КОМО 340 грн/кг;

Ковбаса місцевого виробника Брауншвейська 577 грн/кг.

Помідори – до 80 грн/кг, огірки тепличні – по 75 грн/кг;

Розрахунок у супермаркеті ведеться лише за готівку. Видання зазначає, що з 6 години ранку, коли закінчується комендантська година, біля магазину вишиковується величезна черга. Відвідувачів впускають "групами" по 20-30 осіб.

Читайте також:

У Харкові на корпус заводу скинули бомбу. У Мережі опублікували фото та відео з місця події.

У Харкові збили ворожий літак. Він приземлився у районі ринку "Лоск". Джерело повідомляє, що раніше з нього прилетіла бомба на житловий будинок у Новобаварському проспекті.

1 березня окупанти завдали ракетного удару по центру Харкова. У зруйнованій будівлі ХОДА працюють рятувальники. За їхніми словами, під завалами вдалося знайти вже десятеро людей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися