Вдова Кернеса прокоментувала руйнування Харкова

Оксана Гайсинська написала у своєму Instagram звернення до росіян

Громадянська дружина покійного мера Харкова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська звернулася до росіян, написав пост про ситуацію у Харкові та Україні на своїй сторінці у Facebook.

Гайсинська зазначила, що на цей момент вона знаходиться в Україні, а місто Харків, яке Геннадій Кернес будував з великою любов'ю, зараз руйнують просто на очах.

"Я перебуваю в Україні! Пишу, поки дихаю... Путін вирішив прискорити мою зустріч з Геною, він руйнує місто Харків, яке Геннадій Кернес будував з великою любов'ю! Путін знищує будинки, лікарні, міста в моїй країні та завдає смерті!", - пише у своєму посту Оксана Гайсинська.

Крім того, вдова підкреслила, що разом з тим триває кривава війна з мирними жителями Харкова. Також Гайсинська звернулася до росіян:

"Росіяни, розумію ваш страх, але світ повинен знати та покарати його як убивцю моєї України", - написала вдова Кернеса.

picture

Читайте також:

2 березня у Харкові під час ракетного удару було зруйновано будівлю Харківської міської ради. На місці працюють працівники ДСНС. Про жертв і постраждалих поки що інформації немає.

До Харкова приїхав український музикант Святослав Вакарчук. Артист зняв відео на майдані Свободи, яка була зруйнована і заявив, що вороги обов'язково заплатять за все, що зараз відбувається в Україні. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові розбомбили будівлі ГУНП та СБУ. Відомо про чотирьох загиблих внаслідок цієї події. Співробітники ДСНС дістали двох людей з-під завалів. Ще десятьох харків'ян вдалося врятувати. Усі загиблі є поліцейськими із загону спецназу поліції "СХІД". Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Yevgen

4 березня 2022, 19:27

2016-2022 GROSSE KORRUPTION TÄTIGKEITEN von Bediensteten des Bezirksgerichts Innsbruck-Stadt durch ZUSAMMENARBEIT und BEITRAG von Bediensteten des Obersten Gerichtshofs und der österreichischen Regierung .... https://vk.com/id305368887?w=wall305368887_9786/all

Yevgen

4 березня 2022, 19:25

В ПОЛИТРЕПРЕСИЯХ ПРИНИМАЛ УЧАСТИЕ - Прокурор Гайсинский .... РЄПРЕСІЇ ПІД ГРИФОМ – ТАЕМНО .... ПРОЛОМИЛИ ЧЕРЕП в ненькі Україне и выбили зубы .............. Вопрос НАЦИОНАЛЬНОЙ БЕЗОПАСНОСТИ РЕЖИМА СОВМЕСТНО С НАЦИСТКИМ Урядом УССР и Польши - ПРОЛОМИЛИ ЧЕРЕП , ломали рёбра и выбили зубы .... Про покращення життя в Уркаїні мають заявляти люди, а не Президент USA-України, Треба не БАЙКИ РОЗПОВІДАТИ і ПРИКИДАТИСЯ ГЛУХОНЕМИМ а ПРАЦЮВАТИ з ЛЮДЬМИ ..... Для глухонемого Президента-КАРАТЕЛЯ и керевника Українского-ПОЛЬСКOГО уряду Мне, как человеку с известной фамилией это говорить неприятно ..... Украинские и Русские НАЦИСТЫ по сговору с Польским Урядом ПРОЛОМИЛИ ЧЕРЕП , ломали рёбра и выбили зубы ! Польско - Українские репресии СССР !!! В Украине Проломили череп ...... ВСЯ ПРАВДА о ПОЛИТРЕПРЕССИЯХ, КОРРУПЦИИ и ЗАКАЗНОМ ПРАВОСУДИИ в Украине …… http://t.co/Pf4zKOTDzH

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися