До будівлі Харківської міськради потрапила крилата ракета (ФОТО)

На місці працюють рятувальники

Вдень 2 березня російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Харкову. Цього разу удар припав на будівлю міської ради. Про це на офіційній сторінці повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

Внаслідок ракетного удару було також пошкоджено будівлю Дворця праці та житлові багатоповерхові будинки. На цей момент на місце вже прибули працівники ДСНС.

picture

Про постраждалих та загиблих поки що немає жодної інформації. Подробиці встановлюються.

picture

Антон Геращенко опублікував фото зруйнованої будівлі міськради у Харкові.

picture

Читайте також:

   Вранці 2 березня під час ракетного удару по Харкову було пошкоджено один із корпусів університету Каразіна. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові ракета потрапила до житлового 5-поверхового будинку. Внаслідок події загинули вісім людей. Ще шість отримали різні травми. Рятувальниками вдалося евакуювати 38 людей із палаючої будівлі.

 У харківських супермаркетах насамперед люди розбирають воду, хліб, молочну продукцію та цигарки. Яка зараз ситуація у магазинах і які ціни на продукти.

 У Чугуєві зловили мародера. Місцеві жителі встигли покарати його самостійно ще не до приїзду поліції. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися