Хвилина позитиву: мер Терехов спустився в метро з квітами та привітав усіх жінок з 8 березня (ВІДЕО)

Ігор Терехов привітав харків'янок із 8 березня

Міський голова Харкова Ігор Терехов порадував городянок, які зараз зі своїми сім'ями змушені ховатися в метро від обстрілів та бомбардувань, подарувавши їм квіти та сказавши теплі слова.

Сьогодні, 8 березня, незважаючи на страшну війну, що відбувається в Україні, Терехов вирішив привітати харків'янок із міжнародним жіночим днем. Мер спустився до міського метро і роздав жінкам букети квітів.

"Звичайно, хотілося б нам з вами відзначити 8 березня не в таких умовах, але я схиляюся перед нашими харків'янками. Вони найкрасивіші. Вони такі духові, вольові. Ми разом обов'язково переможемо", - сказав Терехов.

Також мер побажав мирного неба над головою і щоб війна закінчилася якнайшвидше, перемогою нашої країни.

"Ми обов'язково переможемо. Знаєте, як кажуть – наша справа права. Тому що ми ні на кого не нападали, бо ворог прийшов на нашу землю. Сьогодні ми виємо з вами за нашу свободу, за свободу наших дітей.

Наприкінці своєї промови Терехов пообіцяв, що місто буде повністю відновлено і кожен харків'янин знову житиме у найкрасивішому місті.

Читайте також:

• Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина.

• Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися