В Харкові провели хресну ходу проти коронавірусу

Молебні проводили у поклінних хрестів на в'їзді в Харків

У неділю, 22 березня, відбувся хресний хід навколо Харкова. Боролися з коронавірусом. Про це повідомляє Харківська єпархія Української Православної Церкви на своєму сайті, передають "Коментарі. Харків".

Так, в єпархії повідомляють, що молебні проводив Митрополит Онуфрій у поклінних хрестів на в'їзді в Харків.

"Архіпастир і священнослужителі молилися Господу Богу, Всемилостивій Владичиці Богородиці, святим угодникам Божим про позбавлення від згубної пошесті і смертоносної зарази, осіняючи місто і його жителів чудотворним образом і окроплюючи святою водою", - йдеться у повідомленні.

Хресний хід провели навколо Харкова з Озерянською іконою Божої Матері і іконою Новомученніков і сповідників Слобожанського краю.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харківській області через ускладнення ситуації в регіоні через COVID-19, ввели режим надзвичайної ситуації. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що Міністерство охорони здоров'я поширило інформацію про виявлення в Харківській області першого випадку коронавірусу. З'ясувалося, що хвора харків'янка  Вікторія Скоробагач -  дружина заступника голови Харківської обласної ради Володимира Скоробагача. Проте повідомляється, що хвора знаходиться в Києві і не була останнім часом на території Харківщини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися