В Харкові немає жодного випадку коронавірусу

У медичних установах немає ні хворих, ні підозр на коронавірус

Станом на 11:00 понеділка, 23 березня, в Харкові немає хворих із підозрою на коронавірус. Про це повідомляє прес-служба міської ради Харкова, передають "Коментарі. Харків".

Так, в міськраді з посиланням на Департамент охорони здоров'я повідомляють, що у Харкові не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус. Також у медичних установах немає хворих з підозрою на COVID-19.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що днями Міністерство охорони здоров'я України поширило інформацію про виявлення в Харківській області першого випадку коронавірусу. Пізніше з’ясувалося, що захворіла харків’янка. Нею виявилася дружина заступника голови Харківської обласної ради Володимира Скоробагача. Нещодавно подружжя повернулося з Франції. Як стало відомо, жінка, після повернення з-за кордону увесь час перебувала на Київщині і не була на території Харківської області.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові провели хресну ходу проти коронавірусу. За інформацією Харківської єпархії Української Православної Церкви, молебні проводили у поклінних хрестів на в'їзді в місто.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися