В Харкові закрили аеропорт

Харків короновірус аеропорт – В Харкові закрили аеропорт

З вівторка, 24 березня, в Харкові закрили аеропорт. На час карантину в Україні працюватиме лише Міжнародний аеропорт "Бориспіль". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє міністр інфраструктури Владислав Криклій, передають "Коментарі. Харків". Також міністр повідомляє, що українці тимчасово не зможуть подорожувати.

"З 12.00 24 березня також буде заборонений виліт пасажирів у авіаподорожі з метою туризму. Перепрошую за незручності, але це вимушений захід для запобігання розповсюдженню корнавірусу. Безпека людей – понад усе!", - йдеться в повідомленні міністра.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 23 березня, в Харкові немає жодного випадку коронавірусу.  Також в міськраді повідомили, що в медичних установах немає і хворих з підозрою на COVID-19.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині заступник голови облради Володимир Скоробагач, у якого підтвердили коронавірус, кілька днів ходив на роботу. У Будинку рад, де знаходиться робоче місце хворого, санітарно-епідеміологічна служба провела дезінфекцію приміщень та документації. Крім того, встановили коло осіб, з якими безпосередньо контактував Володимир Скоробагач та відправили їх на самоізоляцію. Частина співробітників працює дистанційно.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися