ТЦ "Барабашово" у Харкові відновлює роботу, проте частково: подробиці

Відновлення роботи – це рішення керівництва ТЦ "Барабашово" та його підприємців

Один із найбільших торгівельних центрів "Барабашово" частково відновлює роботу із вівторка, 12 квітня. Про це йдеться у заяві прес-служби ТЦ.

Адміністрація "Барабашово" зазначає, що поновлення роботи, з одного боку, відповідь на заклик глави держави Володимира Зеленського та Уряду України до бізнесу підтримувати економіку країни, надавати громадянам можливість заробляти, зберігати робочі місця, а також сплачувати податки до держбюджету. З іншого боку, рішення пояснюється турботою про мешканців Харкова, які на даний момент мають дуже обмежені можливості щодо придбання багатьох необхідних товарів. ⠀

Під час війни основні потреби людей мають бути забезпечені обов'язково. Зазначається, що підприємці відновлюють продаж товарів, дефіцит яких наразі особливо відчувають харків'яни.

"Відновлення роботи – це виважене рішення керівництва ТЦ "Барабашово" та його підприємців. Ми відповідально ставимося до безпеки людей та вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб суворо дотримувались усі вимоги воєнного стану та була забезпечена можливість негайної евакуації наших відвідувачів до сховищ у разі виникнення небезпеки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 25 березня у Харкові вкотре обстріляли торговий центр "Барабашово". В результаті сталося спалах близько двох десятків торгових об'єктів. Локалізувати пожежу вдалося в найкоротші терміни завдяки роботі рятувальників та ефективній системі пожежогасіння, яка прокладена в обстріляних лавах.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Російські окупаційні війська продовжують блокувати Харків – Генштаб ЗСУ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися