У харківських бомбосховищах з'являється безкоштовний інтернет

Роботи проводяться у Холодногірському районі

Багато харків'ян більшу частину свого часу проводять в укриттях, поки їхнє рідне місто зазнає постійних обстрілів. У цей час дуже важливо отримувати правдиву інформацію та мати можливість залишатися на зв'язку. Для цього у Харкові почали проводити інтернет у бомбосховищах. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

За словами джерела, у Холодногірському районі міста розпочали роботи з підключення інтернету в укриттях. Крім того, провайдери щоденно ремонтують магістральні лінії зв'язку.

picture

"Для виконання доручення міського голови Ігоря Терехова та для забезпечення зв'язком харків'ян провайдери безкоштовно підключають інтернет у бомбосховищах. Залишаємось на зв'язку!" – зазначили в Адміністрації Холодногірського району.

picture

Читайте також:

• На території Фельдмана Екопарку виявили мертвими двох співробітників, які безвісти зникли у березні. Стало відомо, що їх було жорстоко вбито російськими окупантами, а їхні тіла були забарикадовані в підсобному приміщенні.

 Голова Харківської обласної військової адміністрації розповів, що відбувається у Харкові та Харківській області на 56 день війни, 20 квітня. В одному з міст, що зараз під окупацією, російські військові намагаються вмовити місцевих вступати до лав їх збройних сил.

 Лідер харківського "Фрайкору" посмертно став Героєм України. Чоловік загинув ще 25 березня під час битви проти війська РФ за село Мала Рогань у Харківській області. Чоловіка поховали у Холодному Яру.

У Харківській області виявили корисну для українських військових знахідку. Наразі вона працює на користь ЗСУ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися