Пункти видачі гуманітарної допомоги у Харкові змінилися: де та як її отримати

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

У Харкові щодня продовжуються роздавати городянам гуманітарну допомогу. Харків'ян просять звернути увагу на те, що адреси пунктів видачі дещо змінилися. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

Гуманітарну допомогу для городян розвозять відділеннями "Укрпошти" та "Нової пошти". Кожен харків'янин може прийти за вказаними адресами та отримати безкоштовні продукти та все необхідне. У ХОДА просять мешканців Харкова не створювати чергу біля пунктів видачі, оскільки це небезпечно.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 26 квітня. У пунктах видачі на "Новій пошті" гуманітарну допомогу можна отримати з 9.00 до 13.00, а в пунктах видачі на "Укрпошті" - до 15.00.

Адреси пунктів видачі у відділеннях "Укрпошти":

picture

Адреси пунктів видачі у відділеннях "Нової пошти":

picture

Раніше в ХОДА повідомляли, що 1 травня до пунктів видачі "Укрпошти" та "Нової пошти" в Харкові та громадам області відправили загалом 57767 кг харчових продуктів. Передавали картопля, макарони, м'ясо курки, вершкове масло, квасоля, горох, а також 1400 літрів молока та понад 5000 літрів води та соків.

Читайте також:

 У Міністерстві оборони США заявили, що Збройні Сили України відігнали російських окупантів від Харкова на 40 кілометрів.

 У районі Ізюму Харківської області російські окупаційні війська продовжують обстріл позицій та підрозділів Збройних Сил України.

 У Харкові через постійні обстріли з боку російських окупантів змінили час тривалості обмежень комендантської години.

• Під час евакуації мешканців звільненого села Руська Лозова під мінометний обстріл потрапила колона волонтерських автомобілів. Постраждала одна людина. Дві машини були пошкоджені та не змогли продовжувати шлях.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися