Яка зараз ситуація з бензином у Харкові

Мер міста розповів, що зараз відбувається на заправках та чи вистачає харків'янам бензину

У Харкові на сьогодні ситуація з бензином залишається контрольованою. Про це під час єдиного телемарафону розповів мер Харкова Ігор Терехов.

За словами міського голови, на заправних станціях наразі є черги. Існує також певний ліміт, тобто бензин цивільному населенню наливають з обмеженнями по літрах. Проте загалом ситуація з бензином у місті контрольована.

Також Терехов зазначив, що комунальні служби зараз перейшли на режим економії. Хоча запас палива є, але з метою жорсткої економії було скорочено виїзди на маршрути сміттєвих та прибиральних машин.

Мер зауважив, що дуже багато людей сьогодні присуваються на велосипедах та самокатах, щоб також економити бензин.

Нагадаємо, що на день раніше перший віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що в найближчі кілька днів дефіциту бензину в Україні більше не буде.

Читайте також:

 Радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко пояснив, чому російський диктатор Володимир Путін намагається знищити Харків.

 У Генштабі ЗСУ повідомили, що в Ізюмському районі Харківської області російські окупанти продовжують наступальні дії. Подробиці у нашому матеріалі.

 У Міністерстві оборони Великобританії озвучили цілі російських окупантів на Ізюмському напрямку.

• Мер Харкова Ігор Терехов звертається до городян з проханням залишатися в укриттях, навіть коли в місті немає сигналу тривоги, оскільки виходити на вулиці небезпечно через постійну загрозу ракетного обстрілу.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про обстановку у місті та області станом на 4 травня. За його словами, окупанти продовжують обстрілювати як Харків, так і Харківську область. Обстріл також ведеться за тими населеними пунктами, які українські військові вже звільнили. Окупанти перед виходом мінують все можливе, нерідко мінують і житлові будинки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися