У Харкові та області перестануть продавати алкоголь: подробиці

З сьогоднішнього дня купити алкоголь у Харкові чи області буде неможливо

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов підписав наказ про заборону продажу алкоголю на всій території Харківської області. Про це він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

За словами Синєгубова, з 17 травня і до кінця дії воєнного стану алкоголь продавати у місті та області більше не буде. Синєгубов наголошує, що у цей тяжкий час усі громадяни мають бути усвідомленими та відповідальними.

Проте заборона не зачіпатиме слабоалкогольні напої. Їх, як і раніше, можна буде придбати з 9:00 до 15:00. У закладах харчування продаж слабоалкогольних напоїв буде дозволено до 21:00.

"Повністю продажі алкоголю заборонені військовослужбовцям ЗСУ, Нацгвардії, правоохоронцям та всім особам, які мають зовнішні ознаки приналежності до силових структур. Тобто носять форму, мають озброєння та спецзасоби", - сказав Синєгубов.

Глава ХОВА просить людей поставитися з розумінням до нововведень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові знову розпочав курсувати громадський транспорт. Незабаром, за словами міської влади, буде відновлено роботу метро. Перші два тижні проїзд для харків'ян буде безкоштовним у громадському транспорті. Подробиці у нашому матеріалі.

Харківські мародери винесли із винного магазину понад 100 пляшок. Зловмисників затримали. Кожному з них загрожує покарання у вигляді ув'язнення на строк до восьми років.

Харків'яни продавали підроблений алкоголь під виглядом відомих брендів. Продаж фальсифікату здійснювався протягом 2020 та 2021 років. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://t.me/synegubov/3192
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися