Пункти видачі гуманітарної допомоги у Харкові змінилися: де її отримати

Пункти видачі гуманітарки розташовані у відділеннях "Укрпошти" та "Нової пошти"

У Харкові городяни щодня продовжують видавати гуманітарну допомогу. У Харківській обласній військовій адміністрації повідомляють, що 31 травня адреси видачі гуманітарки у місті змінилися.

Гуманітарну допомогу можна отримати у відділенні "Укрпошти" або у відділенні "Нової пошти" абсолютно безкоштовно. Городян просять не створювати черги біля пунктів видачі, оскільки це небезпечно.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 31 травня. До відділень "Нової пошти" та "Укрпошти" за гуманітаркою можна звертатися з 9:00 до 16:00.

Адреси пунктів видачі гуманітарної допомоги у Харкові:

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові продовжують відновлювати курсування маршрутів громадського транспорту – йдеться про кілька тролейбусних маршрутів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Стало відомо, коли мешканці Харкова можуть ховатися на станціях метрополітену від обстрілу російських окупантів. Про це під час телемарафону розповів мер Харкова Ігор Терехов. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Президент України Володимир Зеленський звільнив начальника управління Служби безпеки України в Харківській області під час свого робочого візиту 29 травня. Що спричинило звільнення, читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися