"Карта харків'янина": кількість працюючих партнерів щодня зростає

Понад 40 партнерів проекту відновили роботу

Місто Харків, яке серйозно постраждало з початку війни, починає оживати та повертатися до колишнього життя, попри чи не щоденні обстріли. У місті починають працювати кафе, ресторани, різні магазини та інше. Продовжують відновлювати роботу також партнери унікального проєкту "Карта харків'янина".

Як відзначають на сторінці проєкту "X-card" в Instagram, на сьогодні 42 партнери відновили роботу. Деякі з них продовжують працювати у режимі online.

У пресслужбі Харківської міської ради повідомили, що власники "X-card" можуть отримати дисконт у 74 місцях продажу товарів та послуг. На цей момент онлайн працюю 16 партнерів проєкту.

Нагадаємо, що для більшої зручності власників "Карти харків'янина" сайт проєкту було оновлено. Тепер городяни зможуть побачити в розділі "Партнери проєкту" компанії та інтерактивну карту, що діють на цей момент.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Як і де оформити електронну картку харків'янина. Містянам стало доступне оформлення "карти" через інтернет. Про те, де знайти необхідні анкети на отримання Карти розповіли на офіційних сторінках проєкту у соцмережах, і навіть додали відеоінструкцію.

У Харкові відновлено видання продуктових наборів за програмою президента. Щоб отримати гуманітарну допомогу, необхідно ознайомитися з інструкцією та виконати одну вимогу. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Терехов отримав іменну картку харків'янина. Що купив мер міста зі знижкою в одному із харківських супермаркетів. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися