Як в Харкові записатися до лікаря онлайн. Покрокова інструкція

В особистому кабінеті користувачам доступна інформація щодо візитів до лікаря, результатів та призначень

Харків’янам пропонують не йти до медичного закладу, щоб записатися на прийом до лікаря, а робити запис онлайн. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради, передають "Коментарі. Харків".

Для цього необхідно зайти на сайт "Helsi.me", обрати "місто Харків", зайти в "Особистий кабінет", ввести номер мобільного телефону і отримати повідомлення з кодом для підтвердження входу. В "Особистому кабінеті" заповнити персональні дані, це дозволить покращити якість обслуговування. В міськраді кажуть, що реєстрація займає кілька хвилин. Таким чином ви зможете оформити запис до лікаря в Харкові.

Також на порталі можна укласти декларацію з лікарем. Крім того, пацієнт зможе бачити всі свої візити до лікаря, результати діагностики та призначення. 

Раніше "Коментарі. Харків" писали про те, що мешканцям Харківської області роз’яснили, що дозволено, а що заборонено в період карантину, який продовжили до 24 квітня через загрозу поширення інфекції коронавірусу.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 26 березня в Харкові не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися