У Харкові відновлює роботу найбільший ТРЦ, по якому окупанти раніше вдарили "Смерчем"

у березні купол ТРЦ пошкодили тяжкою системою залпового вогню "Смерч"

У червні поточного року в Харкові частково відновлює роботу ТРЦ "Nikolsky", який раніше був пошкоджений після чергового обстрілу міста. Про це повідомляє Українська Рада Торгових Центрів (УРТЦ).

За інформацією джерела, друге відкриття торговельно-розважального центру відбудеться у п'ятницю, 17 червня. Однак найближчим часом працюватимуть не всі магазини, а лише частина. На офіційній сторінці ТРЦ цю інформацію підтверджують.

Нагадаємо, що 9 березня 2022 стало відомо про те, що російські окупанти пошкодили купол ТРЦ "Nikolsky" важкою системою залпового вогню "Смерч". Внаслідок цього всередині стався обвал. На щастя, ніхто не постраждав.

Варто зазначити, що ТРЦ "Nikolsky" є одним із найбільших торгових центрів Харкова, загальною площею 105 000 кв. м, на яких представлено понад 150 магазинів. Відкриття магазину відбулося у травні 2021 року. Торговий центр будувався з 2012 року на місці котловану.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок пригоди загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

У Харкові підприємці починають відкривати заклади та відновлювати економіку міста. На початку червня у місті вже налічувалося 166 робочих супермаркетів та 32 ринки. Також відкривається дедалі більше ресторанів, кафе, літніх майданчиків, салонів краси тощо.

Як виглядав ТРЦ "Nikolsky" після обстрілу російськими окупантами. У Мережі було опубліковано фотографії, зроблені всередині торгово-розважального центру.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися