У Харківському парку помітили вухатого звіра (ФОТО, ВІДЕО)

Поки немає людей, у парк прийшли дикі звірі

У Центральному парку культури та відпочинку імені М. Горького у місті Харків помітили незвичайного "відвідувача". Про це повідомили у пресслужбі парку.

У Telegram-каналі парку Горького опублікували фотографії та відео, на яких зображений заєць. Вухатий забіг на територію парку, поки він був абсолютно порожнім, без відвідувачів.

"Поки немає людей, у парк прийшли дикі звірі. Заєць розвідує територію", - зазначили у пресслужбі.

Цікаві факти про зайців:

• Заячі сім'ї живуть виключно на своїй території. Вони ніколи не забігають на чужу територію, навіть якщо їм загрожує небезпека.

• Зайці риють собі нори завглибшки 3 метри для проживання. Житла зайців чимось схожі на "багатокімнатні квартири", в яких є кімната для сну, їжі, а також "дитяча", де живуть зайченята.

• Найбільший заєць, який коли-небудь бігав Землею, жив на острові Менорка близько 12 мільйонів років тому і важив, судячи з копалин, близько 15 кілограмів.

Зазначимо, що у середині травня у Харкові на Меморіалі Слави у Лісопарку помітили цілу родину кабанів. Відео було опубліковано у соціальних мережах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

 У Харкові в пожежній частині оселився пухнастий "рятівник". Під час одного з викликів пожежники помітили у квартирі кролика, якого, мабуть, залишили господарі. Він був повністю мокрий, з обпаленими вусами та хутром, весь тремтів від холоду. Співробітники ДСНС врятували вухатого і тепер він живе у пожежній частині.

• У Харкові чоловік жив у квартирі із 30 собаками. Його сусіди поскаржилися до поліції на антисанітарні умови, в яких живуть тварини. Зрештою у чоловіка забрали собак. Одного із цуценят дав притулок начальник сектору відділу кримінальної поліції Харківського районного управління поліції №1 Дмитро Мельников. Цуценя назвали Азов - на честь українських захисників.

 У Харківській області військові врятували пораненого осколками пса. Собаку назвали Бо. Зоозахисники розповіли, що поранення на тілі Бо не свіжі, місця поразки вже почали гноїтися. Через біль пес агресивно реагує на лікування. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/park_ua/447
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися