Ігор Терехов відвідав святковий захід на станції метро (ФОТО)

Ігор Терехов привітав співробітників Нацполіції з професійним святом

Мер Харкова Ігор Терехов із нагоди професійного свята вручив нагороди співробітникам Національної поліції. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

Сьогодні, 5 липня, на одній зі станцій харківського метрополітену з цієї нагоди було організовано святковий захід. У ньому брали участь співробітники Головного управління Національної поліції у Харківській області, а також представники міської та обласної влади, представники духовенства.

picture

Ігор Терехов своєю чергою привітав та подякував поліцейським від імені всіх городян за їхню нелегку роботу.

"Це дуже складна робота, але та мужність, той героїзм, з якими ви виконуєте свій обов'язок, варті поваги. Поперед нас чекає багато викликів, які доведеться подолати, але я впевнений, що разом ми пройдемо їх гідно. Ми протистоятимемо російським окупантам, не дамо їм увійти до Харкова, відіб'ємо Харківську область, захистимо всю Україну та обов'язково переможемо", — наголосив Терехов.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася вирва, частково зруйнована будівля, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

 Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати.

• У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися