Гуманітарна допомога у Харкові: як і де її отримати 20 липня (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

У Харкові щодня продовжують надавати городянам гуманітарну допомогу. Щодня люди можуть прийти до пунктів видачі та отримати харчові продукти.

Отримати гуманітарну допомогу харків'яни можуть у пунктах видачі, що знаходяться у відділеннях "Нової пошти" та "Укрпошти". У ХОДА звертаються до мешканців Харкова з проханням не створювати черг біля пунктів видачі гуманітарної допомоги, оскільки це є небезпечним.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 14 червня. У пунктах видачі на "Новій пошті" та "Укрпошті" гуманітарну допомогу можна отримати з 9:00 до 16:00. Нагадаємо, що раніше у різних пунктах був різний графік роботи, проте зараз час роботи єдиний – до 16:00.

picture


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина". Сьогодні у місті свої філії вже відкрили 43 партнери "Карти харків'янина". Таким чином власники "X-card" можуть отримати дисконт у більш ніж 65 місцях продажу товарів та послуг. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Як змінилися ціни на харчові продукти у Харкові та Харківській області за час війни. Значно змінилися ціни на м'ясо, молочні продукти, фрукти та овочі. Докладніше про актуальні ціни читайте у матеріалі на нашому сайті.



Александр

25 липня 2022, 11:38

Я после операции на позвоночник залить не могу мой адрес АК Павлова 93

Людмила Данилова

25 липня 2022, 08:26

20 июля мне Даниловой Людмиле привезли на дом гуманитарную помощь продуктовый набор по программе президента. Я очень этому благодарна. Я- Данилова Людмила Андреевна-обращалась за помощью через интернет, так как мне 74 года и после операции мне нельзя поднимать тяжести, поэтому на своём пункте выдачи Бакулина 14 сама получить не могу.

Галина

23 липня 2022, 17:58

Я С с Русская Лозовая. Я проживаю на данный момент на холодной горе на квартире. Подскажите как, и где я могу получить на семью продуктовый набор.?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися