Гуманітарна допомога у Харкові: де отримати продуктовий набір (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

З початку серпня у Харкові запроваджено нові правила видачі гуманітарної допомоги городянам. Наразі пункти видачі працюють не щодня, а три дні на тиждень, а продуктовий набір було змінено. У пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації розповіли, як і де харків'яни можуть здобути гуманітарку 9 серпня.

Так, з цього місяця харків'янам видаватимуть виключно комплексні продуктові набори, які розроблені на Харківщині спільно з волонтерами. Ці набори дозволяють забезпечити найнеобхіднішим для всіх мешканців міста та регіону.

Продуктові набори будуть роздавати у пунктах видачі, які регіональний гуманітарний штаб забезпечили спільно з "Новою поштою" та "Укрпоштою". Отримати їх можна лише у певні дні – вівторок, четвер та суботу. Працюють пункти видачі з 9:00 до 16:00.

У новий продуктовий набір входить: олія, 4 порції м'ясної консерви, рибна консерва, кава або чай. До чаю додають печиво, хлібці чи сухарики. Також є макарони, манка, рис, пшоно, молоко, овочева консерва, цукор та борошно.

Де можна отримати гуманітарну допомогу у Харкові 9 серпня:

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 На Харківщині зростуть ціни на деякі продукти. За словами аналітика, у Харківській та кількох інших областях під час війни російські окупанти знищили велику кількість комплексів із виробництва молока. Частина підприємств на сьогодні залишаються на тимчасово окупованих територіях. Ближче до зими ціни почнуть збільшуватись мінімум на 10%.

У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.



Наталья

15 серпня 2022, 20:12

Регистрировалась в мае,получила один раз гум.помощь,и то не дождавшись смс с кодом в начале июля(не в коробке,а в культуре)как можно зарегистрироваться?

Галина

14 серпня 2022, 15:54

А де можна зареєструватися на гуманітарну допомогу? Жодного разу не отримувала від міста.Один раз від церкви, за що дякую.

Лилия

13 серпня 2022, 06:57

Адреса есть, только толку от них нет, что же это за гуманитарка, которую люди не могут получить с мая месяца, на улице август, есть хочется каждый день, президент обещал, что набор будет получать каждый член семьи раз в месяц, а получают раз в пол года, и то еще многие не получили, я зарегестрировалась позже, наверное получу к Новому году. В стране война, люди не работают, а вокруг одно вранье

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися