З Харкова запустили новий поїзд: маршрут та розклад

Потяг курсуватиме щодня

Відсьогодні Укрзалізниця запускає "Слобожанський експрес". Про це повідомили у пресслужбі "Південної залізниці".

За інформацією джерела, новий регіональний потяг №805/806 курсуватиме за таким напрямком – Харків – Суми – Конотоп. Ходити потяги щодня.

Зазначається, що поїзд відправлятиметься з Харкова щодня о 16:10, прибуватиме до Сум о 19:02 та до Конотопа – о 21:08. Назад, з Конотопу, поїзд відходитиме щодня о 04:44, прибуватиме до Сум о 06:49 та до Харкова – о 09:44. На маршруті курсуватиме дизель-поїзд ДПКР-3.

Також у пресслужбі "Південної залізниці" розповіли, що маршрут у майбутньому буде продовжено до Попасної, одразу після того, як ЗСУ виб'ють ворога з Донбасу.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця" продовжує розширювати мережу руху приміських поїздів. Таким чином, з 17 червня з міста Харків було запущено дві нові електрички за двома новими маршрутами. Читайте докладніше про розклад електричок у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• З Харкова запустили приміські потяги. Розклад та подробиці дізнайтесь у матеріалі на нашому сайті.

Чехія має намір допомогти Харкову та передати кілька автобусів та тролейбусів. Зазначається, що транспорт не новий. Він був зроблений ще в середині 2000-х. Проте техніка перебуває у хорошому стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися