Директором Департаменту у ХОВА став депутат від "Слуги народу": що про нього відомо

Нового керівника представила колективу заступник начальника ХОВА Віта Ковальська

У ХОВА призначили нового директора Департаменту культури та туризму. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

Новим директором став депутат від "Слуги народу" Едуард Павленко. Нового керівника презентувала колективу заступник начальника ХОВА Віта Ковальська.

"Ми повинні зробити все, щоб галузь культури та фахівці, які працюють у ній, завжди відчували нашу підтримку. Надалі ми спрямовуватимемо всі зусилля на підтримку культури регіону та збереження культурної спадщини", – сказала Ковальська.

Що відомо про Едуарда Павленка:

Народився 14 серпня 1983 року у Харкові. 2000 року закінчив гімназію №6 міста Харкова.

Вищу освіту здобував у Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця і здобув ступінь магістра за спеціальністю "Міжнародна економіка".

Також закінчив Харківський національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого, отримавши диплом спеціаліста "Правознавство".

2019 року закінчив Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Раніше займався підприємницькою діяльністю.

Також обіймав посаду заступника начальника Управління у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації, є депутатом Харківської міської ради.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 На Харківщині зростуть ціни на деякі продукти. За словами аналітика, у Харківській та кількох інших областях під час війни російські окупанти знищили велику кількість комплексів із виробництва молока. Частина підприємств на сьогодні залишаються на тимчасово окупованих територіях. Ближче до зими ціни почнуть збільшуватись мінімум на 10%.

 Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина". До серпня свої філії відкрили вже понад 40 партнерів харківського проекту. Докладніше про це читайте у матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися