Синегубов розповів, як харків'янам готуватись до зими

Глава ХОВА розповів, чи потрібно харків'янам закуповувати на зиму дрова

У Харкові триває підготовка до опалювального сезону. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів в ефірі цілодобового телемарафону, як харків'янам готуватися до зими.

Якщо йдеться про мешканців багатоповерхових будинків, то, за словами Синєгубова, заготівля пеллетів та буржуйок до зими не є необхідною, оскільки все це не допоможе, наприклад, при аварії на ТЕЦ.

"Якщо говорити про приватні будинки, то якщо є можливість встановити альтернативне джерело опалення, і люди, відповідно, мають на це гроші, то, звичайно, це потрібно зробити. Все інше залежить від органів місцевого самоврядування, від органів державної влади", - сказав Синєгубов.

Глава ХОВА також зазначив, що підготовка до опалювального сезону у місті йде за планом. Крім того, за кошти резервного фонду та кошти обласного бюджету зараз проводиться підготовка до закупівлі обладнання для облаштування місць обігріву на випадки НП.

"Проводимо підготовку до закупівлі такого обладнання, щоб облаштувати місця для обігріву і, зокрема, на випадок якихось нестандартних надзвичайних ситуацій чи аварійних, щоб люди мали змогу зігрітися та навіть переночувати у цих місцях", - додав Синегубов.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Рано вранці 11 серпня в Харкові пролунала серія вибухів. Російські окупанти вкотре обстріляли один із районів міста. Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував ситуацію у своєму Telegram-каналі. За його словами, окупанти потрапили по житловому будинку. На щастя, ніхто не постраждав. Терехов опублікував світлини наслідків ранкових обстрілів міста.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 

 Українські воїни ефектно знищили окупантів та їх склад із боєприпасами на Харківщині. розвідникам вдалося виявити місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Також було зафіксовано факт вивантаження артилерійських боєприпасів. Після цього гвардійці передали координати мети українським артилеристам, а потім здійснили коригування вогню. Подробиці читайте у нашому матеріалі



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися