Вибухи у Харкові 11 серпня: Терехов показав ФОТО наслідків

У місті було зафіксовано чотири "прильоти"

Рано вранці в Харкові пролунала серія вибухів. Російські окупанти вкотре обстріляли місто. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив у своєму Telegram-каналі деякі подробиці події та показав фотографії наслідків.

За словами Терехова, вибухи у місті прогриміли приблизно о 4:28. Усього було зафіксовано чотири прильоти, один за одним. За наявною інформацією, окупанти потрапили по Київському району.

picture

"Вже є інформація про потрапляння у двір житлового будинку у центрі Харкова у Київському районі. Повторю – житлового будинку!", - сказав Терехов.

Також мер додав, що, на щастя, внаслідок ранкового обстрілу ніхто не постраждав.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області вдалося звільнити від російських окупантів село Дмитрівка. Водночас було деокуповано село Мазанівка, що на Донеччині. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 

 Українські воїни ефектно знищили окупантів та їх склад із боєприпасами на Харківщині. розвідникам вдалося виявити місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Також було зафіксовано факт вивантаження артилерійських боєприпасів. Після цього гвардійці передали координати мети українським артилеристам, а потім здійснили коригування вогню. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися