У Харкові у ТРЦ пройде корисний захід: подробиці

Захід відбудеться 13 серпня

У суботу у Харкові проведуть курси безпеки для мирного населення. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації.

Навчання організує Департамент цивільного захисту ХОВА спільно із ГУ ДСНС у Харківській області. Усіх бажаючих запрошують дізнатися, що робити у разі потрапляння під обстріл, які перекриття врятують від снарядів, як швидко допомогти пораненому та багато іншого.

Захід пройде 13 серпня з 12.00 до 15.00 у паркінгу ТРЦ "Nikolsky".

Зазначимо, що минулого разу цей захід проводився на станціях харківського метрополітену. Його відвідали близько 2500 осіб.

"З урахуванням численних звернень громадян, які надходили під час заходів, керівництво ХОВА вирішило змінити місця їхнього проведення максимально наблизивши до пересічних харків'ян", - зазначили у Департаменті.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Стало відомо, за чиєю наводкою росіяни обстріляли будівлю Харківської ОДА 1 березня 2022 року. Зловмисник передавав окупантам геолокації міської інфраструктури.

 У Харкові залишається дуже напружена ситуація, у зв'язку з чим мер міста Ігор Терехов просить людей утримуватись поки що від прогулянок. За словами Ігоря Терехова, зараз обстріл ведеться по кілька разів на день. На цей момент у місті немає району, який був би безпечним.

 У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

 У Харківській області ЗСУ завдали удару російським артилеристам. Відповідне відео у Мережі опублікувало Командування Сухопутних військ Збройних Сил України. Детальніше читайте у нашому матеріалі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися