Гуманітарна допомога у Харкові: де отримати продуктовий набір (КАРТА)

Опубліковано актуальні адреси пунктів видачі гуманітарної допомоги у Харкові

Мешканцям Харкова продовжують видавати продуктові набори. У пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації розповіли, як і де харків'яни можуть здобути гуманітарку 16 серпня.

З цього місяця харків'янам видають виключно комплексні продуктові набори, які розроблені на Харківщині разом із волонтерами. Ці набори дозволяють забезпечити найнеобхіднішим для всіх мешканців міста та регіону.

Гуманітарну допомогу роздають городянам у пунктах видачі, які регіональний гуманітарний штаб забезпечив спільно з "Новою поштою" та "Укрпоштою".

Графік роботи пунктів надання гуманітарної допомоги у Харкові змінився. Тепер набори з продуктами можна отримувати не щодня, як раніше, а лише у певні дні – вівторок, четвер та суботу. Працюють пункти видачі з 9:00 до 16:00.

У новий продуктовий набір входить: олія, 4 порції м'ясної консерви, рибна консерва, кава або чай. До чаю додають печиво, хлібці чи сухарики. Також є макарони, манка, рис, пшоно, молоко, овочева консерва, цукор та борошно.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Фахівці з'ясували, яка вода у Харкові та Харківській області не відповідає нормам та яку воду небезпечно вживати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина". До серпня свої філії відкрили вже понад 40 партнерів харківського проекту. Докладніше про це читайте у матеріалі.



ХОЛОДОВА ДІНА

13 жовтня 2023, 07:17

Как получить продуктовый набор.

ХОЛОДОВА ДІНА

13 жовтня 2023, 07:16

Хочу получить продуктовый набор

Валентина

19 листопада 2022, 07:50

Где получить гуманитарную помощ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися