На Харківщині запровадили нові заборони: подробиці

Заборони діятиме на період воєнного стану

У Харківській області запроваджено заборону на відвідування лісів, а також будь-які види полювання. Про це йдеться у розпорядженні голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

Розпорядження було опубліковане на сайті Харківської ОДА. У ньому наголошується, що населенню заборонено відвідування лісів та в'їзд до лісів Харківської області (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та іншої самохідної техніки. Заборона не поширюється на військові підрозділи, а також на постійних лісокористувачів.

Також було заборонено здійснення селекційного, діагностичного та наукового відстрілів, полювання на всі види мисливських тварин на території Харківської області у період дії воєнного стану.

"Дозволити перебування користувачів мисливських угідь у межах наданих мисливських угідь виключно для здійснення біотехнічних заходів за погодженням з районними військовими адміністраціями Харківської області та Харківським обласним управлінням лісового та мисливського господарства", - йдеться у розпорядженні.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харківській області запровадили низку певних заборон для громадян. Заборони діятиме на період воєнного стану. Ознайомитись з ними можна у матеріалі на нашому сайті.

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися