У Харківській області запроваджено заборони для громадян: чого не можна робити

Заборони діятимуть на період воєнного стану

У Харківській області ввели низку певних заборон для громадян. Про це повідомляє пресслужба Дергачівської міської ради, посилаючись на Регіональну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За інформацією джерела, з 24 липня до списку заборон входить відвідування місць масового відпочинку на водних об'єктах протягом усього літнього періоду. Це пов'язано з можливою наявністю вибухонебезпечних предметів на пляжах та/або на дні акваторії водних об'єктів.

Заборонено також вилов водних біоресурсів шляхом промислового, аматорського та спортивного рибальства.

Крім того, забороняється навігація на водних об'єктах Харківської області малих суден, моторних суден, парусних суден, прогулянкових суден, спортивних суден та швидкісних суден, а також водних мотоциклів та засобів розваг на воді.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові та Харківській області перевірили 10 місць для купання на територіях, де не ведуться бойові дії. Фахівці з'ясували, які з цих пляжів є небезпечними для купання. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Мешканців Харкова попередили, де у місті небезпечно купувати продукти. Попередження надійшло після виявлення першого з початку цього року випадку ботулізму у Харкові.

 Харків'янам розповіли, яку воду у місті небезпечно пити. Фахівці під час дослідження проб води із природних джерел на території міста Харкова виявили відхилення. Містянам пояснили, що таку воду небезпечно використовувати для вигодовування немовлят та малолітніх дітей і не рекомендується вживати іншим групам населення. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://t.me/der_rada/2097
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися