"Зберігайте спокій": міська влада Лозової звернулася до мешканців

Міська влада просить людей не панікувати

Сьогодні упродовж кількох годин на території Лозівської громади місцеві жителі можуть чути гучні звуки. Проте лякатися людям не варто. Про це повідомили у пресслужбі Лозівської міської ради.

За інформацією джерела, 17 серпня на території Лозівської міської територіальної громади проводитимуться навчальні стрільби.

У зв'язку з цим у період з 10.00 до 13.00 місцеві жителі можуть чути гучні звуки. Міська влада просить людей зберігати спокій та не панікувати.

Раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Експерти розповіли, чи слід оголошувати в місті евакуацію і чи може РФ знову атакувати ХарківУкраїнська влада схвалює рішення про евакуацію, виходячи з оцінки реальної ситуації та прогнозів її розвитку. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 

 Протягом останньої доби російські окупанти обстрілювали Харків та кілька районів області. Загарбники завдавали ракетних ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському та Богодухівському районам. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися